TTIP Café

TTIP en CETA, de vrijhandelsverdragen tussen de EU en de Verenigde Staten (TTIP) en Canada (CETA), vormen twee van de grootste bedreigingen voor het klimaat van dit jaar. Climate Express voert dan ook campagne tegen deze verdragen en voor sterke milieuregels en sociale normen. Het precieze standpunt van onze beweging over deze vrijhandelsverdragen moet echter nog bepaald worden. Kom samen met ons iets drinken en debatteren, en draag bij aan de uitwerking van onze visie!

 

Wees ook welkom op onze brainstorm over een actie tijdens de eerste ronde van TTIP Game Over!

 

  • Wanneer?

    Donderdag 7 juli, 20u

  • Waar?

    Flamingo, Lakensestraat 171-177, Brussel

Related Posts

10 okt
Actie training Luik

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie! Schrijf je in via dit formulier. Meer

29 jun
Machinist training days

Climate Express schiet weer uit de startblokken en knutselt aan de campagne voor 2016-2017. Het is tijd om de ronkende verklaringen van de klimaattop in Parijs om te zetten in concrete engagementen. Daarom legt Climate Express de komende jaren het vuur aan de schenen van onze Belgische beleidsmakers. We eisen een ambitieus, daadkrachtig en rechtvaardig

28 sep
Infoavond Brugge

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Meer info: www.uitinvlaanderen.be

Comments

Leave a comment