Open campagnevergadering

Climate Express schiet weer uit de startblokken en knutselt aan de campagne voor 2016-2017. Het is tijd om de ronkende verklaringen van de klimaattop in Parijs om te zetten in concrete engagementen. Daarom legt Climate Express de komende jaren het vuur aan de schenen van onze Belgische beleidsmakers. We eisen een ambitieus, daadkrachtig en rechtvaardig Belgisch klimaatbeleid.​ ​

 

Voor onze volgende campagne nemen we je opnieuw mee op reis, ditmaal in eigen land. We organiseren een Tour de Belgique, langsheen de symbolische plaatsen van het Belgische klimaatbeleid. We zetten de alternatieven in de spotlight, maar wijzen ook de knelpunten aan. Om onze beleidsmakers te tonen waar het om draait en waar de burgers van wakker liggen. Een grote massa-mobilisatie op het einde zal natuurlijk ook niet ontbreken!

 

Om dat allemaal te realiseren hebben we helpende handen nodig. Want een sterke campagne is enkel mogelijk dankzij een sterk team​. Iedereen is welkom op onze open campagnevergadering op 23 juni, vanaf 19u in Brussel (Vlasfabriekstraat 11). We zullen discussiëren over het precieze campagneplan, onze eisen en actiethema's. Je kan die avond ook aansluiten bij onze denktank (om 18u).

 

Opgelet: op 24 juni is er nationale staking. Waarschijnlijk start de treinstaking al op 23 juni om 22u. Daarom starten we de avond al om 18u met de denktank, vanaf 19u bespreken we de campagne. Ook als je er niet geraakt om 18u ben je dus zeker nog welkom. Vanaf 22u is het mogelijk dat de treinen niet meer verder rijden, dus vertrek zeker op tijd terug.

 

Mag het allemaal wel wat meer zijn? Heb je zin om je te smijten voor de klimaatbeweging en denk je erover om machinist van Climate Express te worden? Schrijf dan ook zeker onze Machinist training days in je agenda!

 

  • Wanneer?

    Donderdag 23 juni van 19u tot 21u: open campagnevergadering. Tussen 18u en 19u vergadert de denktank.

  • Waar?

    11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, Brussel.

  • Inschrijven?

    Interesse? Stuur een mailtje naar vrijwilliger@climate-express.eu

Related Posts

28 sep
Infoavond Brugge

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Meer info: www.uitinvlaanderen.be

21 okt
Avaaz Climate Action BXL

Meer info volgt. Plus d’informations à suivre. More info soon

23 nov
Start looptocht naar Parijs

Om anderen te inspireren met alternatieven en te tonen dat het moeite kost om een doel te verwezenlijken, wordt er ook gelopen naar Parijs. De lopers leggen tussen 23 en 28 november +-350 km af. Op 29 november wandelen de lopers mee in de klimaatmars. Meer info over het startmoment volgt.

Comments

Leave a comment