Stop Tihange

Wanneer? Zondag, 17 april 2016

Waar? Luik (trein  vanuit Antwerpen)

 

Wat?

Wil jij ook je stem laten horen tegen het langer openhouden van de kerncentrales? Wil je ook liever een toekomst waarin we onze energie halen uit hernieuwbare energiebronnen? Na de geslaagde betoging tegen kernernergie in Antwerpen, vindt op zondag 17 april ook in Luik een betoging plaats om de scheurtjescentrales Tihange 2 & Doel 3 te doen sluiten en om in plaats daarvan in te zetten op groene energie.

Vanuit Antwerpen wordt ook een trein ingelegd door de 11maart-beweging: inschrijven kan hier. Het wordt een gezellige rit met een potluck én heel veel andere toffe mensen om gedachten mee uit te wisselen. De trein vanuit Antwerpen zal vertrekken om 11u 31 in Antwerpen-Centraal en de groep spreekt af om 11u 15 in de centrale hal van het station. Omstreeks 19u 30 zal je al terug in Antwerpen zijn!

 

Meer weten: 11maartbewegingFacebook-event

 

Related Posts

29 nov
Klimaatmars

Een dag voor de start van de onderhandelingen overspoelen we de straten van Parijs met onze eisen en alternatieven in een gigantische optocht. 10.000 Belgen zakken met fiets, trein, bus of op eigen initiatief af naar de Franse hoofdstad voor de grootste klimaatmars ooit. Aan de burgers het eerste woord: hoog tijd voor een daadkrachtig

27 okt
Infoavond Mariakerke (Gent)

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 27 oktober houden we samen met Oxfam halt in Mariakerke, voor een infoavond met de focus op Noord-Zuid. Meer info via het facebook-event Waar? NMC Bourgoyen – Driepikkelstraat 32 Wanneer? Dinsdag 27 oktober,

20 okt
Actie training Gent

Bereid je voor op het Climate Games actieweekend van de Climate Express en neem deel aan onze actietraining van 6 september in Gent. De kans om bij te leren over creatief verzet, het opzetten van acties, het wettelijk kader of je medereizigers van het reisagentschap van de klimaatrevolutie!   Schrijf je in via dit formulier.

Comments

Leave a comment