ClimEx Café

Wanneer? vrijdag 30 april, 20h-…

Waar? Café Monopole, Kon. Elizabethlaan 65, Gent (vlakbij station Gent-Sint-Pieters)

Wat? Samen gezellig bijpraten op onze maandelijkse café-avond

 

Hoe leuk vergaderen en actie voeren ook is, soms willen we ook gewoon eens lekker ontspannen, en dat dan het liefst in goed gezelschap. Daarom gaat Climate Express minstens één keer per maand op café. Jong of oud, uit noord of zuid, ancien of nieuw talent: vrijwilligers en geïnteresseerden van elk pluimage zijn welkom!

We wisselen af tussen steden (voorlopig Gent – Brussel) en cafés. Verzoekjes altijd welkom! Deze eerste editie vindt plaats op vrijdag 8 april in de Monopole in Gent van 20u tot 23u. Vroeger toekomen en later weggaan kan uiteraard altijd, maar tijdens​ deze uren is gezelschap gegarandeerd!​

Related Posts

27 okt
Infoavond Mariakerke (Gent)

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Dinsdag 27 oktober houden we samen met Oxfam halt in Mariakerke, voor een infoavond met de focus op Noord-Zuid. Meer info via het facebook-event Waar? NMC Bourgoyen – Driepikkelstraat 32 Wanneer? Dinsdag 27 oktober,

28 aug
Boombalfestival

De Climate Express promostand schuimt het land af: van de zee tot Luxemburg, overal zullen ze van ons gehoord hebben. Van 28 tot 30 augustus kun je ons promo-loket terugvinden op het boombalfestival. http://www.boombalfestival.be/

18 nov
Infoavond Deinze

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

Comments

Leave a comment