Doel: Nucleair nee, hernieuwbaar ja!

Wanneer?  Zaterdag 12 maart, 14u

Waar? Antwerpen, L. De Waelplaats

Wat? Manifestatie voor hernieuwbare energie en de sluiting van de kerncentrales.

 

Waarom?

De regering verlengt de levensduur van de oude kerncentrales Doel 1 en 2 en wil de scheurtjesreactor van Doel 3 heropstarten. Dit brengt grote veiligheidsrisico’s met zich mee. We vragen aan de regering om te investeren in veilige, hernieuwbare energie en het pad van de toekomst in te slaan. En dit op een sociaal rechtvaardige manier, met aandacht voor de creatie van duurzame en veilige jobs.

 

Meer weten? https://11maartbeweging.wordpress.com en FB-event

Related Posts

30 okt
Infoavond Leuven

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden.

11 dec
Climate Games

Twee weken na de klimaatmars overspoelen we opnieuw de straten van Parijs. Wat er ook uit de onderhandelingen komt, wij nemen als burgers het laatste woord en bouwen aan de klimaatbeweging van de toekomst. Er staan heel wat leuke en kleurrijke acties op het programma in Parijs. Zo wordt het VN-onderhandelingsdorp omsingeld met “rode lijnen”

29 okt
Infoavond Elsene (Brussel)

Niet enkel met onze Climate Express promostand trekken we het land door, we schuimen ook de steden af voor lokale infoavonden. Donderdag 29 oktober houden we samen met Greenpeace, Klimaatzaak en GC Elzenhof halt in het Brusselse. Waar? GC Elzenhof – Kroonlaan 12 1050 Brussel Wanneer? Donderdag 29 oktober, 20u.

Comments

Leave a comment